• LOG VALVE

 • LOG VALVE

 • LOG VALVE

 • LOG VALVE

 • LOG VALVE

 • LOG VALVE

 • LOG VALVE

 • LOG VALVE

Copyright 2021 - LOG VALVE Kft.

Uncategorised

Magunkról

A LOG VALVE Kft. 2008. december 5-én alakult, de a társaság szakmai, piaci ismerete és kapcsolatrendszere viszont már 37 éves, hiszen a szakmai előd az 1983-ban Lentiben magalapított Dunántúli Kőolajipari Gépgyár üzeme volt.

Rendelkezünk azokkal a szakmai ismeretekkel, képességekkel és technikai eszközökkel, amelyeket a nemzetközi és magyar olaj-, gáz-, vegyipar, valamint az energiatermelő vállalatok a gépipartól az elmúlt évtizedekben igényeltek.

Magunk fejlesztjük, tervezzük és gyártjuk a profilunkba tartozó szerelvény típusokat. A teljes kivitelezési folyamat saját erőforrásokkal történő lefedése biztosítja a partnereink irányába megmutatkozó nagyfokú rugalmasságot. Így a minőség fenntartása mellett, versenyképesebb határidőket tudunk kínálni, és akár egyedi igényekre is képesek vagyunk megoldásokat kidolgozni.

Gyártási rendszerünk rugalmas, amely a fejlesztők – tervezők – technológusok szakmai tapasztalatában, a CNC vezérlésű és vezérlés nélküli szerszámgépek egymást kiegészítő szerkezetében, a dolgozók magas fokú képzettségében és gyakorlatában, a tervezésben és a vállalatirányításban alkalmazott számítástechnikai eszközrendszerben valósul meg.

Quality control

Pályázat

LOG VALVE Ltd.

CAD

Workshop

Bővebben: Magunkról

Hírek

Fejlesztéseink 2018 évben
Sajtóközlemény

Eszközfejlesztés
 

 


Fejlesztéseink 2015 évben
Sajtóközlemény
Telephelyfejlesztés

 

Telephelyfejlesztés


Fejlesztéseink 2012 évben

Telephelyfejlesztés

NYDOP-1.3.1/D-11-2011-0008

A projekt elemei:

 • meglévő épület felújítása, átalakítása (energiatakarékos módon, megújuló energia alkalmazásával)
 • meglévő üzem (festő műhely) átalakítása és bővítése
 • új korszerű felületkezelő technológiai rendszer kialakítása

Meglévő épület felújítása, átalakítása:
Az ingatlanon található irodaház jelenlegi formájában alkalmas ugyan a munkavégzésre, de rendkívül energia pazarló létesítmény és folyamatos karbantartások ellenére nem a kor színvonalának megfelelő. Az energiatakarékosság, a munkavégzés színvonalának megfelelősége mellett fontos szempont az üzleti partnerek megfelelő színvonalú fogadása is.
Elvégzendő munkák: - belső válaszfalak építése, - vakolás, rabicolás, - tetőfedés, héjalás, - üzemi víz elleni szigetelés, - burkolás, - asztalos szerkezetek, - teljes belső villamosenergia rendszer cseréje, - teljes gépészeti felújítás

Meglévő üzem (festő műhely) átalakítása és bővítése:
Meglévő műhelyek összes területe (szociális és egyéb létesítményekkel): 1014 m2 ebből a jelenlegi átalakításra kerülő festőműhely 82 m2, a megépítendő új (bővítés) műhelyrész 52 m2. A tervek szerint elkészítendő bővítés és átalakítás után az új műhely alkalmassá válik új festősor telepítésére.

Új korszerű felületkezelő technológiai rendszer kialakítása:
A jelenlegi festőműhely helyett kerül kialakításra egy új korszerű felületkezelő technológiai rendszer, mely környezetvédelmi, munkaegészségügyi szempontból sokkal kedvezőbb, felületkikészítés szempontjából pedig hatékonyabb, rugalmasabb, gyorsabb. A munkadarabok tisztítása az eddigi egyszerű, kézi benzines tisztítás helyett, kabinban melegvizes nagynyomású mosóval lesz megoldva. Mozgatásuk konveyor pályán függesztve történik.

A projekt összköltsége: 85 269 610 Ft
Támogatás összege: 42 634 805 Ft

Telephelyfejlesztés

Gyártásfejlesztés

GOP-1.3.1-11/C

A projekt elemei:

 • CNC vezérlésű C-tengelyes esztergagép beszerzése

A projekt összköltsége: 48 127 492 Ft
Támogatás összege: 25 000 000 Ft

Gyártásfejlesztés

Sajtóközlemény

UNIÓS TÁMOGATÁSSAL GYÁRTÁSFEJLESZTÉS VALÓSULT MEG A LOG VALVE KFT. SZÉKHELYÉN

2012. 09. 13.

A Log Valve Gyártó-, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 25 000 000 Forint Uniós támogatás nyert az „Innovációs eredmények hasznosításának támogatása KKV-k részére kiírt pályázaton az ÚJ Széchenyi Terv keretében. A 48 millió forintos összköltségvetést meghaladó beruházás során gyártásfejlesztés valósult meg eszközbeszerzés segítségével.

A lenti székhelyű, 2008-ban alakult Log Valve Kft. fő tevékenysége csővezetéki elzáró-szerelvények gyártása olaj- és gázipari felhasználásra (csap- és szelepgyártás). Az energetikai piacon használatos elzáró szerelvényeket gyárt, fejleszt, értékesít a cég. Termelésünk nagy részét eddig is CNC gépekkel végeztük, azonban ezzel az új géppel immár több funkciós megmunkálás lehetséges, mivel revolverfeje hajtott szerszám alkalmazását teszi lehetővé. Így az összetett műveleteket egy felfogásban el lehet végezni. Ez a berendezés gyakorlatilag egy CNC eszterga és egy CNC marógép együttes alkalmazását teszi lehetővé. A gép olyan megmunkálási műveletekkel rendelkezik, melyeket eddigi gépeink egyáltalán nem tudtak. Ezáltal új termékek jönnek létre, hiszen ezzel a géppel már bonyolultabb alkatrészek gyárthatók. Ezzel a technológiával jelentősen csökkenthetők a gyártási költségek, csökken a gyártási idő, és nagyban nő az egyedi igények kielégítésének lehetősége. A fejlesztéssel immár lehetőségünk van olyan gyártási metódust bevezetni a vállalkozásnál, mellyel eddig nem rendelkeztünk. A termékek variálhatóságával bármilyen e téren jelentkező gyártási igényt és változtatást akár kisszériában is ki tudunk majd elégíteni, illetve saját fejlesztésű gömbcsap családunk spektrumát szélesíteni.

Sajtóközlemény

Sajtóközlemény

A Log Valve Kft. telephelyfejlesztése az Új Széchenyi Terv támogatásával

2012. 10. 19.

A Log Valve Kft. az Új Széchenyi Terv keretében sikeresen pályázott a „Telephelyfejlesztés” tárgyú pályázati konstrukcióra. A több mint 85 millió forint összértékű projekt keretében telephely korszerűsítés történt a 42,6 millió forint vissza nem térítendő támogatás segítségével.

A lenti székhelyű, 2008-ban alakult Log Valve Kft. fő tevékenysége csővezetéki elzárószerelvények gyártása olaj- és gázipari felhasználásra (csap- és szelepgyártás). Az energetikai piacon használatos elzáró szerelvényeket gyárt, fejleszt, értékesít a cég. A Log Valve Kft. projektjének célja a lenti székhelyű telephely irodaépületének felújítása, valamint a festőüzem bővítéses és átalakítása. A felújított ingatlan minden szempontból megfelel a vállalkozás által támasztott igényeknek. Egy színvonalasabb, környezetéből kiemelkedő, a gazdasági partnerekkel való kapcsolattartást elősegítő irodaépület, a festő műhely korszerűsítése és bővítése (52m2), valamint a termelési folyamat felületkezeléssel kapcsolatos technológiájának beszerzése történt meg. A projekt jelentősen hozzájárult Lenti és térsége foglalkoztatásának növeléséhez, a megtartott 51 munkahely mellett 8 fő új munkahely teremtése történik meg, melyből jelenleg 7 fő már foglalkoztatásra is került. Az Új Széchenyi Terv támogatásával korszerűsített telephely címe: 8960 Lenti, Petőfi Sándor utca 37. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Sajtóközlemény

Referenciák

OAO GAZPROM
MOL Nyrt.
Földgázszállító Zrt.
Paksi Atomerőmű Zrt.
Magyar Földgáztároló Zrt.
OOO ETC CKBN
Huntsman Hungary Kft.
Magyar Horizont Kft.
Messer Széndioxid Kft.
TEC ARTEC GmbH.
ARTES GmbH.
OOO RTMT TRADE
Oiltech Kft.
LOG Oiltools Kft.
Ekosert Kft.
Vabeko Kft.
VAWEX Hungária kft.
Novochem Kft.
Volvarber Kft.

Minőségbiztosítás

A LOG VALVE Kft. alapításától kezdődően kiemelkedő figyelmet fordít a minőségbiztosításra.
Tevékenységét a "Minőségirányítási Kézikönyv"-ben leírtak szerint végzi.
API Spec. Q1 szerinti minőségi szabályozás 2009.02.02 óta.
ISO 9001:2008 szerinti minőségirányítási rendszer 2010.04.26 - 2018.04.26
ISO 9001:2015 szerinti minőségirányítási rendszer 2018.04.26 óta.
ISO 14001:2004 szerinti környezetközpontú irányítási rendszer 2017.04.07 - 2018.04.26
ISO 14001:2015 szerinti környezetközpontú irányítási rendszer 2018.04.26 óta.


Minőségpolitika

MIR politika

Társaságunknak – a LOG VALVE Kft-nek – az a célja, hogy a személyi és tárgyi feltételeink minél színvonalasabb biztosításával az MSZ EN ISO 9001:2015, valamint az API SPECIFICATION Q1 szabvány követelményeit kielégítő minőségirányítási rendszert működtessünk és folyamatosan fejlesszük annak érdekében, hogy a Vevőink mindig elégedettek legyenek a termékeink, és tevékenységeink színvonalával.
A legfőbb célunk, hogy az egyre erősödő piaci verseny helyzetben a jövedelmezőség megtartása mellett, a gömbcsapok, szelepek, tolózárak tervezése és gyártása területén megtartsuk és erősítsük piaci pozícióinkat.
Munkánk során azt tartjuk szem előtt, hogy a Vevőink igényeinek kielégítése céljából létezünk, bizalmuk elnyerése a legfontosabb teendőnk, megállapodásainkat mindig betartjuk, minden elfogadott megrendelést azonos fontosságúnak tekintünk, az emberi tényezők hasznosulását és fejlesztését, valamint a folyamatos minőségjavítás elvét követjük.
Anyagot, segédanyagot, szerszámot és egyéb eszközöket csak megbízható, pontosan szállító partnerektől vásárolunk. Törekszünk arra, hogy beszállítóink is lehetőleg rendelkezzenek kiépített és működtetett minőségirányítási rendszerrel, vagy kiépítésükért tegyék meg az első lépéseket.
Képzésekkel, begyakoroltatással biztosítjuk, hogy minőségpolitikánk lényegét minden munkavállalónk megértse és megvalósításának cselekvő részese legyen.
Kiemelt figyelmet fordítunk az eszközeink korszerűsítésére, és a munkatársaink szakmai színvonalának a fejlesztésére.
Minden munkatársunktól elvárjuk, hogy a minőségirányítási rendszerben rögzítettek figyelembe vételével végezzék munkájukat, szigorúan betartva a szabványok, jogszabályok előírásait - a szerződéseinkben foglaltak magas színvonalú teljesítése érdekében.

KIR politika

A LOG VALVE Kft. elismeri és azonosul a környezetvédelem szempontjainak kiemelt fontosságával az üzleti tevékenységének teljes folyamatában.
A cég vezetése elkötelezte magát, hogy oly módon irányítja és vezeti a céget, hogy az maximálisan védje a környezetet, ezért is működteti az MSZ EN ISO 14001:2015 szabvány szerinti Környezetközpontú Irányítási Rendszert.
Védjük a vizet, a levegőt, a talajt, ennek eléréséhez célszerűen csökkentjük a víz-, és energia felhasználásunkat és a keletkező hulladékok mennyiségét. A keletkező hulladékokat szelektíven gyűjtjük és gondoskodunk a minél nagyobb arányú hasznosításukról.
Törekszünk a környezeti teljesítményünk javítására, ezért folyamatos fejlődést szolgáló célokat és programokat határozunk meg és ezek megvalósítását rendszeresen ellenőrizzük.
A vezetőség biztosítja a szükséges forrásokat, eszközöket a kívánt feladatok teljesítéséhez, valamint a környezetszennyezés megelőzésével a környezeti veszélyek megszűntetésével kapcsolatos rendszerszemlélet kifejlesztését.
Képezzük és ösztönözzük dolgozóinkat, hogy környezeti politikánkat, munkavégzésük környezetre gyakorolt hatásait minél jobban ismerjék meg és azt a személyes teljesítményük folyamatos növelésével csökkentsék.
Társaságunk folyamatosan dolgozik azon, hogy az alapkövetelményeknél magasabb szinten teljesítsen a környezetvédelem területén, együttműködve a helyi hatóságokkal és megfeleljen a jogszabályi követelményeknek és minden olyan más, – a tevékenységünk környezetvédelmi teljesítménye által érintett, vagy azzal kapcsolatban lévő – jogos elvárásnak, amellyel a társa-ságunk a környezetünk védelmének érdekében azonosulni képes.


Tanúsítványok

ISO

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015

ISO 14001:2015

ISO 14001:2015


API

API 6D

API 602


PED
Minőségügyi rendszer a 9/2001.(IV.5.) GM rendelet és a 97/23/EK irányelv szerint, D modul

PED - LGU, LGK, LGF, LVCS-2


Paksi Atomerőmű Zrt.

Paksi Atomerűmű Zrt.


Oroszországi engedélyek

Szerelvények

Szerelvények

 

 

 

 

 

LOG VALVE Kft. / H-8960 LENTI, Petőfi út. 37. / E-mail: valve@log.hu / Telefon: +36-92-551-820 / Fax: +36-92-551-825
.
f t g m